24 uur per dag bereikbaar

Eerlijke en scherpe tarieven

Alleen betrouwbare loodgieters

Vraag een gratis offerte aan

24 uur Spoed

De 24 uur Spoed loodgieter Hilversum is dag en nacht bereikbaar. Ons loodgietersbedrijf is 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen. Lekkage, verstopping, cv problemen of rioolproblemen? Bel onze loodgieter Hilversum service en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Bij directe noodgevallen zijn wij in de meeste gevallen al binnen 30 minuten aanwezig om de problemen op te lossen. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, erkende vakmensen die beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige loodgietersgereedschap en onderdelen in aanwezig zijn om alle problemen snel en vakkundig op te lossen. Omdat wij de meeste onderdelen en alle nodige gereedschap bij ons hebben kunnen wij vrijwel alle problemen direct oplossen. Een vervolg afspraak is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig!

Onze 24 uur spoed loodgieter Hilversum service is dag en nacht
bereikbaar voor onder andere:

 • lekkage
 • verstopping
 • riool problemen
 • cv problemen
 • cv ketel problemen / storingen
 • ondergelopen kelders / kruipruimte

Direct een vakman aan de lijn? Bel dag en nacht ons telefoonnummer 035 – 201 1555

Loodgieter Hilversum 24 uur spoed ontstoppingsservice

Zit uw toilet verstopt of loopt het water niet meer weg de afvoer in? Onze 24 uur spoed ontstoppingsservice is dag en nacht bereikbaar. Niets is zo vervelend als een verstopt toilet. Bij het doorspoelen loopt het water tot aan de rand van de toiletpot, met een beetje geluk zakt het water langzaam. Maar in de meeste gevallen blijft het water in de toiletpot staan. Een standaard ontstopper werkt dan niet omdat de de verstopping te hardnekkig is.

Onze loodgieter Hilversum service beschikt over de modernste apparatuur om iedere verstopping te verhelpen. Denk hierbij aan camera systemen die wij de afvoer in laten gaan om in beeld te brengen waar een verstopping zich bevind. Als wij in beeld hebben waar de verstopping zit en waardoor deze veroorzaakt wordt kunnen wij gericht met de juiste technieken en gereedschap de verstopping aanpakken.

Om de afvoer problemen of riool problemen aan te pakken en een verstopping te ontstoppen gebruiken wij in de meeste gevallen onze ontstoppingsveren of ontstopping lanzen. Met de ontstopping lanzen kunnen wij door middel van hoge druk het riool of de afvoer doorspuiten. Het voordeel van deze techniek is, dat niet alleen de verstopping verholpen wordt, maar ook direct de afvoer of het riool van binnen gereinigd wordt.
De kans dat een verstopping terugkomt is hierdoor nihil.

Direct een afspraak maken met onze 24 uur spoed loodgieter Hilversum service? Bel dag en nacht ons servicenummer 035 – 201 1555.

 

Waarom zou u kiezen voor Loodgietersbedrijf-hilversum.nl?

Loodgietersproblemen zijn vaak urgent en hebben met spoed een oplossing nodig. Een gaslek of waterlekkage kan zonder snel handelen namelijk grotere gevolgen en schades met zich meebrengen en dit moet natuurlijk voorkomen worden. Dergelijke problemen komen natuurlijk nooit gelegen, Loodgietersbedrijf-hilversum.nl begrijpt dit. Wij zijn dan ook 24 uur per dag en 365 dagen per jaar telefonisch te bereiken op 035 - 2011 555. U legt de situatie uit en onze ervaren loodgieter is snel ter plaatse om ervoor te zorgen dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen wordt.

Al onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en zijn erg vakkundig. Zij hebben ook altijd professioneel gereedschap en de meest gangbare onderdelen voor vervanging bij zich, zodat een probleem in de meeste gevallen direct opgelost kan worden.

 • 24/7 bereikbaar
 • Goede prijzen
 • Altijd snel bij u
 • Erkende loodgieters
 • Gratis offerte